maxmax cooking

PROのレストランオーナーが作る賄いの数々!英語圏の方にも観てもらいたいのでレシピを英語解説

Stir fried chicken garlic sprouts and tofu in doubanjiang 🐔🌶🍳 鶏肉の豆板醤炒め


www.youtube.com

 

320g chicken

5cc~ shaoxing sake

pepper

5cc~ shirodashi

1 egg

10g starch

 

10g garlic

20g ginger

50g longleek

40g doubanjiang

6 chili pepper

negi oil

 

500g tofu

HOT water

salt

 

200g garlic sprouts

150g bamboo shoots

◆500g Tofu (boild)

 

10cc shaoxing sake

pepper

10cc shirodashi

10cc oyster sauce

3g chicken soup powder

sesami oil

 

10g starch

50cc~ water

 

 

 

チャンネル登録お願い致します <(_ _)>

 

YoutubeアイコンClickで登録

 



maxmaxcooking.coolblog.jp

 

多くの日本語🍳レシピこちらにあります

PASTA🍝レシピこちらから