maxmax cooking

PROのレストランオーナーが作る賄いの数々!英語圏の方にも観てもらいたいのでレシピを英語解説

Pork tripe and Atuage (Fried tofu) miso kimchi flavored hot pot 🐷🍲🌶


Pork tripe and Atuage (Fried tofu) miso kimch flavored hot pot🐷🍲🌶

 

【Dashi : soup stock】

1000cc water

1 kombu

40g sababushi

 

1 garlic

2 slice ginger

1 chili pepper

200g pork tripe

300g Atuage : fried tofu

 

50g miso

10cc shirodashi

10cc sake

10cc mirin

30g kimchi sauce

80g pea sprouts

 

 

チャンネル登録お願い致します <(_ _)>

 

YoutubeアイコンClickで登録

 

maxmaxcooking.coolblog.jp

 

多くの日本語🍳レシピこちらにあります

PASTA🍝レシピこちらから