maxmax cooking

PROのレストランオーナーが作る賄いの数々!英語圏の方にも観てもらいたいのでレシピを英語解説

Oyster miso soup clay pot udon 🍲🍜 


Oyster miso soup clay pot udon 🍲🍜

 

【Dashi: soup stock】

Put 1 KOMBU in 1000cc of water, take it out when it boils,
and simmer 40g of SABABUSHI for 3 minutes.

 

50g enoki,hiratake, mushrooms

1 garalic

2 slice ginger

1 chili pepper

 

50cc shirodashi

50cc mirin

5cc sake

40g miso

 

150g oyster

100g Japanese parsley : seri

50g~ glilled long leek

 

 

チャンネル登録お願い致します <(_ _)>

 

YoutubeアイコンClickで登録

 

maxmaxcooking.coolblog.jp

 

多くの日本語🍳レシピこちらにあります

PASTA🍝レシピこちらから